Via Facebook en Instagram kwamen er talloze reacties binnen op de vraag wat jullie graag willen zien op enClave! De namen van de auteurs van deze reacties hebben wij op briefjes geschreven en in een Olympisch wedstrijdbad gehusseld, een selectie daarvan kwam tot ronde twee. Daarin werden de briefjes door middel van een confettikanon de lucht ingeschoten, en de 3 briefjes die in de lucht werden gegrepen door Lorenzo de redactiepapegaai gingen door naar de laatste ronde. Hierin werden de laatste 3 briefjes aan ballonnen vastgemaakt en losgelaten. Tot onze vreugde kunnen we melden dat het briefje met daarop de naam van de winnaar vervolgens naar ons terug werd gestuurd vanuit Zuid-Swaziland (!), en dit was niemand anders dan… Catharina Kemper!

Gefeliciteerd! Op Instagram schreef @jufpoes dat ze graag meer kunst wilde zien op enClave: “Misschien iets over community art aangezien dat een kunst en cultuur liefdesbaby is”. Dit gaan we doen! Vanaf volgende maand zal er meer kunst te zien zijn op enClave. Tot die tijd wensen we Catharina veel leesplezier met ons enClave Magazine, en Hemingways autobiografische boek over Parijs: “A Moveable Feast”.

21 Shares:
You May Also Like
Lees verhaal

Oktober kunstmaand: Interview met Hayo Riemersma

Oktober is kunstmaand in de gemeente Edam-Volendam. Speciaal voor deze gelegenheid interviewt de jongerenredactie van enClave iedere week een aantal prominente kunstenaars dat actief is in de gemeente. Deze week interviewt Lieke Pannekeet kunstenaar (en kunsthistoricus) Hayo Riemersma.
Lees verhaal

Kleifilosofie

Gastschrijfster en kunstenares Catharina Kemper schrijft over keramiek en klei, trial en error, en de kleifilosofie die zij opdeed na haar kunststudie.
Lees verhaal

In het harnas voor overspel?

De tentoonstelling Romanovs in de ban van de ridders in museum Hermitage Amsterdam, laat zien hoe deze fascinatie met de Middeleeuwen eruitzag voor de Russische tsaren.
Lees verhaal

Oktober kunstmaand: Interview met Angelique van den Hogen

Oktober is kunstmaand in de gemeente Edam-Volendam. Speciaal voor deze gelegenheid interviewt de jongerenredactie van enClave iedere week een aantal prominente kunstenaars dat actief is in de gemeente. Deze week interviewt Emma Steur kunstenares Angelique van den Hogen.