Let op: in tegenstelling tot wat er deze week in de Nivo stond, zal PLEIN SOUNDS dit jaar vanaf 17 juli plaatsvinden op het terras van PX Volendam.

De vergunning, het podium, en de techniek zijn geregeld. Nu de muzikanten nog!
PLEIN SOUNDS trapt af op zondag 17 juli met onder meer de gebroeders Gerrit en Dirk Hoogland. Voor de overige zondagen in juli hebben zich al enkele songwriters van het PX Songwriters Guild en zangeressen vanuit PX Muziekfabriek gemeld, maar het is leuk als de diversiteit aan lokale muziek op het podium bij het Europaplein vertegenwoordigd wordt.

Na eerdere berichtgeving is nu bekend dat het podium wordt verplaatst naar het terras van PX Volendam. PLEIN SOUNDS biedt ruimte voor solomuzikanten en kleine ensembles. Om de sfeer op en rond de zomermarkt op het Europaplein gezellig te maken en te houden is de organisatie op zoek naar meerdere zangers, zangeressen en muzikanten die elkaar afwisselen en (versterkt) akoestisch willen optreden.

Geïnteresseerde muzikanten kunnen zich direct aanmelden bij Nico Brinkkemper van Cultuur Volendam of via mij door een mailtje te sturen naar roydesmet@hotmail.com, het liefst met jouw voorkeur voor welke zondag je wilt spelen en in welke bezetting.

0 Shares:
You May Also Like
Lees verhaal

Plein Sounds compleet

Plein Sounds is een initiatief van de culturele raad o.l.v. Nico Brinkkemper, Thomas Tol en Albert Hoekstra, in samenwerking met Pop & cultuurhuis PX Volendam. Iedere zondag in juli biedt het podium van 2 tot 4 uur 's middags plaats aan lokale muzikanten en kleinkunstenaars.